Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından 05/02/2024-01/03/2024 tarihleri arasında Diyabet Eğitim Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı düzenlenecektir
05 Ocak 2024

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından 05/02/2024-01/03/2024 tarihleri arasında Diyabet Eğitim Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı düzenlenecek olup, eğitim başvuruları 02/01/2024-15/01/2024 tarihleri arasındadır.
Başvurular ekip sağlık üzerinden yapılacak olup başvuru formu alınamadığı takdirde https://khgmsaglikbakimdb.saglik.gov.tr/TR-34301/sertifikali-egitim-programi-basvurulari.html bağlantı adresinden "Sertifikalı Programlar İçin Başvuru Formu" nun manuel doldurularak imzalanması gerekmektedir.
 BAŞVURU ŞARTLARI
1- En az 3 yıl Hemşire olarak görev yapmış olmak,
2- Hemşirelikte Lisans Programından Hemşire ve/veya Sağlık Memuru (Toplum Sağlığı) mezun olmak,
3- Diyabet Eğitim Hemşiresi olarak çalışmakta olan Hemşireler (belgelendirilmesi kaydıyla)