23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
30 Nisan 2018

"23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" etkinlikleri kapsamında Kırklareli Devlet Hastanesi konferans salonunda Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri 23 nisan gösterisi düzenlediler. Hastane personeli ve küçük misafirlerimiz el boyama etkinlikleri ile eğlenceli vakit geçirdiler. Hastanemizi ziyaret eden minik misafirlerimizi son olarak Başhekimimiz makamında kabul ederek onlarla sohbet etti ve bu güzel ziyaretleri için kendilerine öğretmenlerine teşekkür ederken ‘’Çocuklar gün sizin gününüz. Ulu Önder Atatürk ve bizlerin sizlerden beklentisi ülkemizi dünyanın en güçlü ülkesi yapmak için çalışmanız, çalışmanız, çalışmanız… Hizla değişen bu dünyada ülkemizin adını bilimde, fende, teknolojide, sanayide ve en önemlisi eğitimde altın harflerle yazdırmanız… Hepinizin bayramını en içten duygularla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım’’ diyerek çocukların bayramını kutlamıştır.