Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Süleyman Yazıcı Hasta Kabulüne Başladı
05 Temmuz 2018

Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Süleyman YAZICI Kırklareli Devlet Hastanesi’ nde hasta kabulüne başladı.

Kırklareli Devlet Hastanesine ataması/görevlendirmesi yapılan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Süleyman YAZICI hasta kabulüne başladı. Kırklareli Devlet Hastanesi başhekimi Op.Dr. Camettin ATAM bu atama ile birlikte hastanenin genel cerrahi kadrosunun dörde ulaştığını ve doktorumuzun genel cerrahi hizmetinin yanı sıra endoskopi hizmetlerini de vereceğini söyledi. Başhekim ATAM, “Aramıza katılan Dr. Süleyman YAZICI’ ya görev hayatında başarılar diler, hastalarımız için faydalı olmasını temenni ederim.” dedi.

Genel cerrahi uzmanı Dr. Süleyman YAZICI ise Kırklareli Devlet hastanesinde görev alacağı için mutlu olduğunu ve hastalara en iyi şekilde sağlık hizmeti vermeye çalışacağını belirtti. Kendisine hoş geldin der çalışmalarında başarılar dileriz.

• Süleyman Bey.jpeg