3. Diyabet Eğitim Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programımız Başladı
22 Aralık 2021

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanemizde 20 Aralık 2021 – 14 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 3. Dönem Diyabet Eğitim Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Töreni Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Yöneticilerimiz, Hastane Yönetimimiz, kurum çalışanlarımız ve çeşitli illerden gelen kursiyerlerimizin katılımı ile gerçekleşti.

Diyabet ekibi içinde profesyonel rol ve sorumluluk alabilen; diyabetin tanılanması, tedavisi, bakımı ve izlenmesinden sorumlu; diyabetli bireyi, ailesini ve çevresindeki bireyleri hastalığın yönetimi konusunda eğitebilen yetkin hemşireler yetiştirmek amacıyla gerçekleştirilen Diyabet Eğitim Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programımıza, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Çiğdem CERİT’ in açılış konuşmasının ardından programa devam edildi.

Kursiyerlerimize verimli ve başarılı bir sertifikasyon programı geçirmelerini dileriz.

• 1.jpg
  • 2.jpg