Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Programı
08 Şubat 2022

Palyatif-Hemşire-Eğitimi.jpg

Hastanemizin Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetki Belgesi almak için Sağlık Bakanlığına yapmış olduğu başvuru, ilgili standartlar doğrultusunda uygun görülmüş olup “Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Merkezi Uygulama Yetkisi” verilmiştir.

Bu kapsamda Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanemizde 14 Mart-01 Nisan 2022 tarihleri arasında Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Programı düzenlenecek olup, başvuru tarihleri 14-18 Şubat 2022 olarak belirlenmiştir.

BAŞVURU ŞARTLARI

• 1-Palyatif bakım merkezlerinde çalışan ve çalıştırılması planlanan hemşireler,
  • 2-Hemşirelik yetkisi almış Ebeler ve Sağlık Memurları (Toplum Sağlığı) ile Hemşirelikte mezuniyet sonrası eğitim alan hemşireler katılabilir.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

1- Diploma fotokopisi (aslı gibidir)

2- Kimlik fotokopisi (aslı gibidir)

3- Palyatif bakım ünitesinde çalıştığına dair/ çalıştırılması planlandığına dair Görev Belgesi

4- Ekip Portal üzerinden alınan Sertifikalı Eğitim Programı Başvuru ıslak imzalı belge

Sertifikalı Eğitim Programı Başvurularının;

https://ekip.saglik.gov.tr adresinden e-devlet aracılığı ile yapılacaktır. Sertifikalı eğitim programına başvurmak isteyen personel e-devlet üzerinde bulunan form ile başvuru yapacaktır. Programa özel hastaneler ve vakıf hastanelerinden başvuru yapan personellerin kursiyer olarak seçilmeleri halinde Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kırklareli Halkbank şubesi IBAN No: TR100001200955200005000039 Hesabına KHGM Makamının 31/01/2019 tarih ve 86642992-7999-E.381 sayılı makam onayından uygun görülen program ücreti yatırılmalıdır.

Program Sorumlusu Adı-Soyadı : Zeynep SEZER (Hemşire)

Telefon : (0288) 214 10 43 (Dahili: 12141)

E-posta : ecehan.bulut@saglik.gov.tr