Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanemizde Kızılay Butik Marketi Açılış Töreni
02 Nisan 2022

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanemizde Kızılay Butik Marketinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Kırklareli Valimiz Sayın Osman Bilgin, Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurettin Aka, Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Uzm. Dr. Pınar Koçatakan, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Hasta ve Çalışan Hakları Daire Başkanı Fatıma Şahin, Kızılay Genel Sekreteri Hüseyin Can, Kırklareli Kızılay Şube Başkanı Volkan Göç, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit, Kırklareli Kamu Hastaneler Başkanı Uzm.Dr. Nilgün Sema Çomaklı, Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Yöneticileri ile Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok ve hastane yöneticileri katıldı.

2021 yılında Sayın Valimiz Osman Bilgin’in Makam Oluru ile başlayan süreç ile Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde tedavi gören ve yardıma ihtiyacı olduğu tespğit edilen hastalara ayni yardım amaçlı, iyi uygulama örneği olarak Türk Kızılayı ile iş birliği kapsamında “Kızılay Butik Market” açılması uygun görülmüştür. Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürğümüzün protokol desteğini müteakiben Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanemiz tarafından gerekli hazırlıkların tamamlanması ile Sağlık Müdürlüğümüz ile Türk Kızılay Kırklareli Şubesi arasında 28/06/2021 tarihi itibariyle Kızılay Butik Market iş birliği protokolü imzalanmıştır.

• 31-kizilay.JPG
  • 32-kizilay.JPG