2. Basamak Yeni Doğan Yoğun Bakım Açılış Töreni
02 Nisan 2022

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanemizde yeni açılan 6 yataklı Yeni Doğan 2. Basamak Yoğun Bakım servisinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Kırklareli Valimiz Sayın Osman Bilgin, Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurettin Aka,Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Uzm. Dr. Pınar Koçatakan, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Hasta ve Çalışan Hakları Daire Başkanı Fatıma Şahin, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit, il protokolü, Kırklareli Kamu Hastaneler Başkanı Uzm.Dr. Nilgün Sema Çomaklı, Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Yöneticileri ile Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok ve hastane yöneticileri ile sağlık personeli katıldı.

Hayata gözlerini açtıkları anda yeni doğanların ihtiyaç duydukları tedavinin ilimizde sunulması, yeni doğanların diğer illere sevkine gerek olmadan ilimizde tedavi edilmesini amaçlayan Yenidoğan 2. Basamak Yoğun Bakım ünitemiz ilimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

• 3-ydyb.JPG
  • 10-ydyb.JPG