1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası Etkinlikleri
07 Nisan 2022

1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası etkinlikleri kapsamında Şehit Göktan Özüpek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kırklareli Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Yaşlılık Bölümü işbirliği ile bir dizi organizasyon düzenlendi.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanemiz poliklinik girişinde vatandaşlara, kanser farkındalığı oluşturmak ve yüzyüze bilgilendirmelerde bulunmak için bir stant kuruldu. Vatandaşlara bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

Stantı Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimimiz Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Hastane Müdür Yardımcılarımız Haldun Ulu, Hasene Erel, Göknil Açıkel Ozan ve Tıbbi Onkoloji Uzmanımız Doç. Dr. Ali Gökyer ziyaret etti.

Saat 15:30'da Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanemiz konferans salonumuzda gerçekleştirilen sunumda, Tıbbi Onkoloji Uzmanımız Doç. Dr. Ali Gökyer, öğrencilere ve hastane personelimize kanser farkındalığını arttırmak için kanserde risk faktörleri, belirtiler, tanı, tedavi ve korunmayı anlattı. Eğitim Hemşiremiz Ecehan Bulut ise kanser hastalarında semptom yönetimi konusunu anlattı.
1-7 Nisan #UlusalKanserHaftası #ErkenTeşhisHayatKurtarır #KırklareliEAH