15-21 Kasım Alkol Farkındalık Haftası ve Akciğer Kanseri Farkındalık Ayı
29 Kasım 2022

15-21 Kasım Alkol Farkındalık Haftası ve Akciğer Kanseri Farkındalık ayı kapsamında hastanemiz ve Yeşilay Kırklareli Şubesi işbirliği ile etkinlik düzenlendi. Yapılan etkinlikte Yeşilay Kırklareli Şubesi çalışanları, Genç Yeşilay gönüllüleri ve hastanemiz eğitim birimince hastanemiz poliklinik girişine stant kurularak hastanemize başvuran vatandaşlarımız ve hastane çalışanlarımıza broşür dağıtılarak Yeşilay ve YEDAM ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. 200 üzeri broşürün dağıtıldığı, Yeşilay çalışanları ve Genç Yeşilay gönüllüleri tarafından bilgilendirmenin yapıldığı etkinlikte günün anlam ve önemini hatırlatan küçük hediyeler de dağıtıldı. Hastanemizde gerçekleştirdikleri etkinlik için  Yeşilay Kırklareli Şubesi çalışanları ve Genç Yeşilay gönüllülerine teşekkür ederiz.