Sağlıklı bir yaşam, en kıymetli hazinemizdir.
30 Aralık 2022

Sağlıklı bir yaşam, en kıymetli hazinemizdir. Sağlıklı yaşamak ve yaşatmak sadece kendimize değil sevdiklerimize, halkımıza ve insanlığa karşı en önemli sorumluluğumuzdur.

Her zaman insan için, insanı yaşatmak ve sağlığını korumak için görev yapan sağlık çalışanlarının, 2022 yılı dönemindeki bu üstün görev anlayışı takdire şayandır. Bu vesileyle, hastanemizde birlikte çalışmaktan onur duyduğum tüm çalışma arkadaşlarımızın verdikleri bu insanüstü mücadele için şahsım ve hastane yönetimim adına teşekkür ediyorum.

Hastanemizin bu yıl yaptığı yeni atılımlarıyla ilimiz tıp tarihine geçen, çok büyük sağlık atılımları ile gelişti ve büyüyerek hizmet verdi. Bu yıl olduğu gibi hem çalışanlarımızın hem vatandaşlarımızın memnuniyetini yeni yılda da artırmaya, eksiklerimizi tamamlamaya ve yeniliklerle sorunlara çözümler bulmaya devam edeceğiz.

Sevinçleriyle, hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yeni umutlar ve beklentilerle yeni bir yıla girmenin heyecanını ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

Bu düşüncelerle, yeni yılın öncelikle tüm hastane çalışanlarımıza, tüm sağlık ordusuna, ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim.

Saygılarımla

Uzm. Dr. Çağdaş DERDİYOK