Hastanemizde “Sezaryen Oranlarının Azaltılmasına Yönelik Acil Eylem Planı” konulu toplantı gerçekleştirildi.
28 Mart 2023

Toplantının Başkanlığını İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Sema ÇOMAKLI’nın gerçekleştirdiği hibrit toplantıya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Okay KAŞIKEMAN, Hastane Başhekimi Çağdaş DERDİYOK, Hastanemiz Kadın Doğum Uzmanları, gebe okulu hemşiremiz fiziksel olarak katıldı. Aynı zamanda Lüleburgaz Devlet Hastanesi ve Babaeski Devlet Hastanesinden Başhekim Yardımcıları ve Kadın Doğum Uzmanlarının da çevirim içi olarak katıldığı toplantıda Kırklareli İli içerisinde Sezaryen oranlarının azaltılmasına yönelik hedefler belirlendi ve yapılabilecek stratejiler ve aktiviteler planlandı.
  • WhatsApp Image 2023-03-28 at 11.19.35.jpeg
  • WhatsApp Image 2023-03-28 at 11.19.35 (1).jpeg