31 Mart 2023

Hastanemizde Diyabet Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Sertifikasyon Töreni düzenlendi. Açılış konuşmalarını İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem CERİT ve Hastane Başhekimi Uzman Dr. Çağdaş DERDİYOK’un yaptığı törene Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Sema ÇOMAKLI, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Okay KAŞIKEMAN ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özlem ARIKÖK katıldı.
Programa Keşan Devlet Hastanesinden 1,  Hayrabolu Devlet Hastanesinden 1,  Pınarhisar Devlet Hastanesinden 1,  Ankara Akyurt Devlet Hastanesinden 1, Vize Devlet Hastanesinden 2, Lüleburgaz Devlet Hastanesinden  2, Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinden 1 ve Hastanemizden 2 olmak üzere toplamda 11 kursiyer katılmıştır. Yapılan ön test ve sınavlar sonrası başarılı olan 11 kursiyere sertifikaları İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem CERİT, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Sema ÇOMAKLI ve Hastane Başhekimi Uzman Dr. Çağdaş DERDİYOK tarafından takdim edildi.
Ayrıca törende Sertifikalı Eğitim Programında görev alan 10 eğitmene de teşekkür belgeleri sunuldu.

• 12.jpeg
  • 11-1.jpg